Trainingcenter

Trainingcenter

Cursussen op topniveau

Cedicol is erkend voor alle gewesten en dit voor zowel voor technici op vloeibare als gasvormige brandstoffen. Ook de opleiding tot erkend technicus verwarmingsaudit de specifieke opleidingen voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en bepaalde RESCert opleidingen, kunnen bij ons gevolgd worden.

Opleidingen op maat kunnen worden georganiseerd op aanvraag. 

Docenten uit de praktijk

Een 30-tal docenten uit de belangrijkste firma's, specialisten met professionele praktijkervaring, maken de brug tussen de theorie en de praktijk-sessies.

De syllabus als hoeksteen van kennis

De Cedicol syllabi bundelen de meest recente kennis inzake verwarmingssystemen en hun energie, zowel inzake technieken van verbranding, opslag als van de regelgeving. De informatie die erin gebundeld is, koppelt onmiddellijk terug naar de praktijk.

Uniek in België

Centraal gelegen in Brussel levert Cedicol bekwaamheidsattesten af - in het Nederlands en het Frans - die door de drie gewesten (Vlaams, Waals en Brussel hoofdstedelijk Gewest) erkend zijn. Vanaf 2013 zijn er ook een aantal opleidingen die in ons centrum te Mons, en vanaf 2016 in ons centrum te Lokeren, kunnen gevolgd worden. Dit geeft aan het Cedicol attest een unieke meerwaarde.

Daarnaast wordt de theoretische kennis ook in de praktijk getraind op een brede waaier aan toestellen.

1.000 deelnemers per jaar

Rond de 1.000 deelnemers volgen jaarlijks één van de opleidingen of bijscholingen die Cedicol organiseert. Hiermee zijn wij marktleider in dit domein.