Trainingcenter

Trainingcenter

Cursussen op topniveau

Cedicol is erkend voor alle gewesten en dit voor zowel stookolie als aardgas. Ook de opleiding tot erkend technicusverwarmingsaudit de specifieke opleidingen voor het Brussels gewest, zijnde Erkend Verwarmingsinstallateur en EPB verwarmingsadviseur kunnen bij ons gevolgd worden. Opleidingen op maat kunnen worden georganiseerd op aanvraag. 

Docenten uit de praktijk

Een 30-tal docenten uit de belangrijkste firma's, specialisten met professionele praktijkervaring, maken de brug tussen de theorie en de praktijk-sessies.

De syllabus als hoeksteen van kennis

De Cedicol syllabus bundelt de meest recente kennis inzake verwarmingssystemen met mazout, zowel inzake technieken van verbranding, opslag als van de regelingen. De informatie die erin gebundeld is, koppelt onmiddellijk terug naar de praktijk.

Uniek in België

Centraal gelegen in Brussel levert Cedicol attesten af - in het Nederlands en het Frans - die door de drie gewesten (Vlaanderen, Wallonië en Brussel) erkend zijn. Vanaf 2013 zijn er ook een aantal franstalige opleidingen die in ons centrum in Mons kunnen gevolgd worden. Dit geeft aan het Cedicol attest een unieke meerwaarde.

Daarnaast wordt de theoretische kennis ook in de praktijk getraind op een brede waaier aan toestellen.

1.000 cursisten per jaar

Rond de 1.000 cursisten volgen jaarlijks één van de cursussen of bijscholingen die Cedicol organiseert. Hiermee zijn zij marktleider in dit domein.